Snel een afspraak, korte lijnen, efficiënt

Mr. Jan Willem Weehuizen en Mr. Tiemen Kouwenaar zijn beiden als advocaat aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.
Het kantoor heeft de maatschapsvorm: Maatschap mrs. Kouwenaar & Weehuizen; Kvk inschrijvingsnummer 1724079. Zij hebben hun advocatenkantoor in Den Bosch KOUWENAAR & WEEHUIZEN opgericht in 1986.

Onze cliënten kunnen rekenen op een betrokken en onconventionele aanpak van hun vragen. We hanteren een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen, of beter: te voorkomen. Met of zonder verwijzing van het Juridisch Loket Den Bosch wordt u meteen te woord gestaan. Wij zorgen voor de aanvraag van een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand.

We zijn betrouwbaar en stipt in het uitvoeren van onze afspraken. U krijgt waar voor uw geld; natuurlijk ook als “Pro Deo-advocaat”. Wij zijn open, vriendelijk, informeel en gedreven. Onze missie is om onze cliënten de best mogelijke juridische ondersteuning te leveren.

Wij helpen u met een juridisch probleem of juridische vraag in de meest voorkomende rechtsgebieden van de algemene rechtspraktijk.

Ons kantoor treedt op voor particulieren en bedrijven, ook op basis van kosteloze of gefinancierde rechtsbijstand of op verwijzing door het Juridisch Loket Den Bosch en op basis van een rechtsbijstandsverzekering. Lees meer over kosten

U kunt altijd rechtstreeks met ons contact opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of juridisch advies. Bij spoed kunt u meteen voor een afspraak bij ons terecht.

Ons kantoor is heel goed bereikbaar in de Luijbenstraat 15 in ‘s-Hertogenbosch. U kunt voor de deur (betaald) parkeren. Het kantoor bevindt zich op enkele loopminuten afstand van het station en het centrum van Den Bosch.


Routebeschrijving naar ons kantoor

contact
close slider

Gratis inloopspreekuur elke donderdag van 16.00 uur tot 18.00 uur. U kunt met ons een afspraak maken telefonisch op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur: 073-6124111. Ook kunt u een afspraak per e-mail maken info@kw-advocaten.nl of met onderstaand formulier.

* verplicht veld