Skip to content Skip to footer

Neem contact met ons op

Let op: Gedurende de periode van corona-maatregelen communiceren wij bij voorkeur per telefoon, e-mail en post maar wij kunnen u indien nodig of gewenst ook gewoon op kantoor ontvangen.

AFSPRAAK

Gratis inloopspreekuur elke donderdag van 16.00 uur tot 18.00 uur.

U kunt met ons een afspraak maken telefonisch op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur: 073-6124111.
Ook kunt u een afspraak per e-mail maken info@kw-advocaten.nl of met onderstaand formulier.

Adres

Maatschap mrs. Kouwenaar & Weehuizen
(Kvk inschrijvingsnummer 1724079)
Luijbenstraat 15
5211 BR ’s Hertogenbosch
www.kw-advocaten.nl
info@kw-advocaten.nl

Routebeschrijving

Ons kantoor is heel goed bereikbaar in de Luijbenstraat 15 in ‘s-Hertogenbosch. U kunt voor de deur (betaald) parkeren. Het kantoor bevindt zich op enkele loopminuten afstand van het station en het centrum van Den Bosch.

ROUTEBESCHRIJVING AUTO: NOORD
Komt u uit noordelijke richting? Dan slaat u ter hoogte van het station linksaf de Stationsweg in. Voor de brug gaat u rechtsaf de Van der Does de Willeboissingel op. De eerste straat rechts is de Luybenstraat. Ons kantoor zit op ± 3/4de aan de rechterzijde van de straat.

ROUTEBESCHRIJVING AUTO: ZUID
Komt u vanuit het zuiden? Dan volgt u de borden richting het station. De laatste rotonde (Julianaplein) voor het station, slaat u rechtsaf. Aan het eind slaat u linksaf en rijdt u langs de singel tot de eerste straat links, de Luybenstraat. Ons kantoor zit op ± 3/4de aan de rechterzijde van de straat.

PARKEREN
U kunt voor de deur parkeren. De parkeerautomaat staat aan het eind van de straat links op de hoek.

Contact - Kouwenaar & Weehuizen advocaten Den Bosch