Skip to content Skip to footer

Werkwijze

ONZE WERKWIJZE STAP-VOOR-STAP

  • U kunt elke dag tijdens kantooruren telefonisch oriënterende informatie vragen; u wordt dan doorverbonden met een advocaat, 073-6124111.
    Het is ook mogelijk om per e-mail een vraag of probleem aan ons voor te leggen; wij proberen dan binnen een dag te reageren.
  • Na telefonisch overleg of meteen via de secretaresse kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek op kantoor.
  • Voor korte en oriënterende gesprekken en adviezen brengen wij geen kosten in rekening.
  • Bij de eerste contacten met u zullen wij u duidelijkheid geven wat voor eventuele kosten u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om hier vaste afspraken voor te maken.
  • Gedurende de behandeling van een zaak of dossier wordt u door ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
    Van alle brieven en stukken ontvangt u een kopie, per e-mail of per post of fax.

 

INTERVISIE, GESCHILLEN, ALGEMENE VOORWAARDEN 

We stellen feedback van cliënten op prijs, zowel over de kleinere als de grotere onderdelen van ons werk. Periodiek onze dienstverlening evalueren staat trouwens standaard op het programma.

Het kantoor heeft een klachtenregeling: Indien er op enig moment bij u ongenoegen ontstaat over de behandeling van de zaak of indien er verschil van mening ontstaan over de declaratie, en u in een dergelijke situatie een klacht wenst in te dienen, kunt u contact opnemen met één van de advocaten van het kantoor, die de betreffende zaak niet in behandeling heeft. Indien de klacht of het geschil niet wordt opgelost, kunt u zich wenden tot de geschillencommissie advocatuur of tot de Rechtbank Oost-Brabant. Het kantoor is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. Die commissie kan op uw verzoek een oordeel geven over de kwaliteit van de geleverde diensten en over financiële problemen. Niet alleen de klant kan daar een zaak aanhangig maken maar ook de advocaat kan de Geschillencommissie vragen in een geschil een uitspraak doen.
Download bestand ‘de algemene voorwaarden’.

Wilt u meer weten over kosten? Klik hier

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Dit zijn onze rechtsgebieden.

Werkwijze - Kouwenaar & Weehuizen advocaten Den Bosch