Skip to content Skip to footer

De advocaten

Wij – Mr Jan Willem Weehuizen en Mr Tiemen Kouwenaar – zijn onze samenwerking gestart in 1986.

Advocatenpraktijk in Den Bosch
De praktijk is niet zomaar gevestigd in Den Bosch; het is een bewuste keuze geweest. Den Bosch is niet alleen een geweldige stad om te wonen en werken maar ook een juridisch centrum door de aanwezigheid van de Rechtbank (civiel recht, bestuursrecht en sector Kanton) en van het Gerechtshof.

Op basis van een gedeelde visie en werkwijze zagen wij toen en zien wij nog steeds, dat onze cliënten behoefte hebben aan een kleinschalig en daardoor goed bereikbaar en aanspreekbaar advocatenkantoor; korte, duidelijke en snelle lijnen dus. Wij voeren binnen ons kantoor voortdurend overleg omtrent de in onze praktijk spelende zaken, zodat er altijd op korte termijn een aanspreekpunt voor iedere cliënt aanwezig is.

Op grond van onze gemeenschappelijke brede juridische belangstelling hebben wij bewust gekozen voor de gevarieerde algemene rechtspraktijk. Door onze voortdurende opleiding en langdurige praktijkervaring hebben wij uitstekende expertise opgebouwd in de door ons aangeboden rechtsgebieden.

Dankzij onze efficiënte en uitstekend toegeruste advocatenpraktijk en kantoororganisatie kunnen wij de kosten laag houden en voor u werken met scherpe en passende tarieven.